Yes!!

Är sjuukt glad just nu för jag gick just in på AppStore och kollade på uppdateringar och såg att jag kunde uppdatera http://blogg.se">blogg.se appen och nu kan jag blogga från mobilen igen!! Så nu bloggar jag lite oftare också<3 jag har rätt många bilder från sommaren även fast sommarlovet inte är slut än men jag lägger upp några i taget så det blir näst inlägg med bilder nu<333 men hoppas att det funkar bra<3 jusde glömde nästan att säga att jag ska på läger på freda och man får inte ha mobil elr data så det blir inte nåt bloggande då:-/ men jag har ändå så dålig statistik under sommarn för det är kanske inte är sp många som sitter inne med datan under lovet elr?.. Ska kan berätta lite om lägret jag ska på! Det heter Ängsholmen och jag ska dit men Karin, Mathilde, Alice och Astrid och det ser jag värkligen fram emot !!:D anledningen till att jag åker på det här lägret är att jag var där på klassresa förra sommaren och jag tyckte det vag sö kul:) man bor i hyddor//stugor och seglar, går höghöjdsbana, paddla kanadensare, grillar, badar och en massa skojiga saker! Och det bästa är att jag ska få träffa alla kompisar igen!! Jag typ dööör så mycke jag har saknat alla:-D men nu är jag för trött för att skriva mer så Bye bebisar puss o en stor bamsekram!!;) Lägger upp några sommar bilder jag har tagit under sommaren !!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3390361/images/2012/pic_500f0a46e087c33df0000002.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3390361/images/2012/pic_500f0a4de087c33d6000000b.jpg" class="image">

badat!!

tjaoo alla ni där ute hehe jag vet att jag inte har bloggat nåot på senaste tiden och det finns faktiskt vissa orsaker. Jag kommer ju inte blogga så mycket under sommaren som jag faktist har sagt. Jusdet jag har ny header! tilda hjälpte mig med allt fixet igår! och nu har jag också lärt mig hur man gör. Men imon drar jag iväg till min mormors landställe så jag kommer inte alls blogga mycket, det är ju inte så bra teckning ute i skärgården,,,hehe. aja efter det så åker jag på läger och det är ett läger som heter Ängsholmen och det är suuuuper kul! jag kommer att vara där med några kompisar!ser fram emot!! nu ida så har jag och tilda gått och badat i Askrike. För vi sov ju också över. Där träffade vi alice och beata! vi hade himmla kul ! och nu är jag hos tilda igen men ska snart gå hem så, HEJDÅ!!
Nu kommer jag inte att blogga på typ två tre veckor så ha ett bra liv haha ses snart!!<3<3<3<3

someday+ justin+ sverige+ believe+ never say never= BRAAAAAAAAAAAAAAA

HEY babes!! ida är jag sjukt dag det är lixom en justin bieber dag För mig ida!!!
När mamma kom hem från jobbet så kan ni inte gissa vad hon hade!!
Hon hade den stora förpackningen av SOMEDAY!!! när jag fick den blev jag skit glad!!
plus att jag fick veta att JUSTIN kommer till SVERIGE!!! 
Nu är det värkligen 100% säkert!!! 
Tänk att nu äntligen går min drömm i uppfyllelse!!
Det är typ en av den bästa  dagen i mitt liv!!
*********
jag kom på att jag inte bloggat något m när jag var i åre. Det var i alla fall super kul och mysigt! jag var där med mamma och där gjorde vi en massa skojiga saker! T.ex. såg på martin stenmark, var på en choklad fabrik och massa andra saker!!
HEJDÅ!!
som ni vet så blir det väldigt lite uppdatering nu under sommaren!<3
 
 
Slut......haha
RSS 2.0