Lidingö centrum

Nu har jag varit i Lidingö centrum och den var ganska mysigt om man räknar bort allt regn och när rolator Anders kom! Nu sitter jag hemma och ska måla naglarna. Jag köpte bara två nagelack i centrum men jag ska ändå åka dit någon anan gång i veckan så tänkte vara lite duktig i spara lite haha!;) det var ett vitt nagelack oh ett svart båda från depend. Men det är för att mina lixom "grund-färger" snart är slut.ikväll så blir det lite film och Mys så vi köpte lite godis också;3 kan lägga upp några bilder när jag ändå är igång. Mabye att det blir ett kort inlägg ikväll också om jag årkar det;). Bye!

Börja om på nytt<3

Kanske bara helt enkelt ska börja om på nytt med bloggandet tror jag startar en ny blogg så småningom. Jag bloggar ju nästan aldrig här och har typ tappat intresset för den här bloggen. Men hoppas att den nya blir bättre. Aja idag så har jag tagit det ganska lugnt och gjort en god frukost. Snart ska jag och syrran åka till Lidingö centrum. Och typ fika o så. Det blir nog kul! Får se vad jag köper jag behöver i alla fall minst ett par jeans.:D igår var jag lite sjuk så jag slappa mest men jag tog lite energi till mig och skärde en halloween pumpa! Det var ganska kul. Men den blev inte så läskig om man ska säga så haha!
Jag gjorde den stora glada! Och den andra gjorde syrran hihi❤

Blogg paus

Hej igen alla sötnosar! Som ni kanske märkt så har jag tagit en bloggpaus i några veckor men nu kör vi igång igen! Jag har gjort så mycket som jag vill berätta om men det får bli sen❤ aja just nu så är jag, Moa och Ellen hemma hos Ellen vi käkat choklad puffar och tittar på TV;)❤ nu på tisdag tar jag det mest Lungt och Chillar. Så det blir nog mysigt.

RSS 2.0